Beat The D

Landstede Hammers organiseert donderdag 5 januari in samenwerking met het Centre for Sports & Education het “Beat The D Basketball Camp”. Een volledig verzorgde trainingsdag waarbij individuele vaardigheden in 1-1 situaties centraal staan, om zo jouw ‘Beat the D-skills’ verder te ontwikkelen! De clinic is voor alle basketballiefhebbers van 8 tot en met 16 jaar.

De dag staat onder leiding van professionele trainer/coaches en spelers van Landstede Hammers. Je ervaart hoe het is om als een echte prof te trainen, onder andere door gebruik te maken van de prachtige topsportfaciliteiten van het Landstede Sportcentrum. Het programma loopt van 10:00 tot 15:00 uur.

Wil jij een leerzame en positieve basketbaldag, waarbij je het maximale uit jezelf haalt? Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier! De kosten voor deelname aan het camp bedragen € 70,- per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal een compleet Landstede Hammers-trainingstenue, een gezonde lunch en tussendoortjes, én 2 tickets voor een thuiswedstrijd van Landstede Hammers.

Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Verzeker jezelf van een plaats en meld je snel aan!

Meld je aan voor deze clinic van Landstede Hammers! 

Helaas...

De inschrijving voor de Landstede Hammers Pre-season Skills Dagen is gesloten!

Powered by: