Belangrijke informatie bekerfinale 2023

Deel dit bericht

Het is dan eindelijk zover: aanstaande zondag 12 maart staan de Landstede Hammers in de bekerfinale tegenover ZZ Leiden. Na het winnen van de halve finale tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord, staan de Hammers nu vol enthousiasme en strijdlust klaar om het gevecht zondag aan te gaan.

Het is uiteraard niet de eerste keer dat de Hammers tegenover ZZ Leiden staan. In de BNXT-league speelde Zwolle ook al tegen Leiden, zowel uit als thuis. In de uitwedstrijd was Leiden sterker, en kon ook een goede 2e helft van de Hammers helaas niet voorkomen dat Leiden er met de winst vandoor ging (65-76). Thuis wonnen de Hammers (84-83), en dat is dan ook wat we zondag samen met jullie support en ons Homecourt Advantage opnieuw hopen te gaan doen. In andere woorden: we spelen thuis op eigen terrein, en met jullie aanmoediging willen we de winst behalen.

De bekerfinale zondag is een uniek en historisch event: het zou, bij winst, de eerste beker ooit betekenen voor de club. Wij zijn dan ook uiterst enthousiast om jullie zondag te mogen ontvangen in het Landstede Sportcentrum. Heb jij nog geen kaartje, maar wil je er zondag wel graag bij zijn? Koop dan nu alsnog jouw kaartje via de ticketshop van de NBB. Let op: het is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij om de laatste paar kaartjes te bemachtigen!

Dresscode wit
We hopen je zondag te zien. En, als je ons komt aanmoedigen, vergeet dan niet dat de dresscode wit is omdat onze Hammers in hun witte thuis tenues zullen spelen. Daarnaast heeft Landstede huisregels die we hanteren, waarmee we veiligheid creëren voor iedere speler en bezoeker. De huisregels vind je terug onderaan op onze website, onder het kopje ‘Huisregels’.

Wil je zondag graag kijken, maar ben je niet in de mogelijkheid om ons live te komen aanmoedigen? Geen zorgen, NOS zal de volledige wedstrijd live streamen en een deel van de wedstrijd wordt live op de NOS uitgezonden.

De belangrijkste, praktische, informatie op een rij:

  • De bekerfinale begint om 16:00uur. De deuren van het sportcentrum openen vanaf 15:00uur voor het publiek.
  • Dresscode: wit.
  • Landstede hanteert huisregels. Check voor meer informatie de volgende link.
  • In verband met de drukte zijn er, alleen aanstaande zondag, voor onze fans extra parkeerplekken beschikbaar bij het Victorium tegenover het Landstede sportcentrum.
  • NOS zal de gehele wedstrijd online live streamen. Daarnaast zal een deel van de wedstrijd live op tv worden uitgezonden.
  • Houd onze socials goed in de gaten voor alle updates omtrent de wedstrijd.

Wil je niets missen van Landstede Hammers?