Hammers in Town Tour

Samen met haar Partners van de Toekomst organiseert Landstede Hammers de Hammers in Town Tour. Onderdeel van die Tour zijn de City Tour en de School Tour. De partners van Landstede Hammers zetten, net als de Hammers, bewust in op ontwikkeling van talent. Daarbij wordt een werk- en of stageplek bij één van de deelnemende partners actief gepromoot tijdens de Tour. Landstede Hammers laat jongeren, middels een clinic en een Shooting Contest, op een leuke manier kennismaken met basketbal.

De winnaars van de Shooting Contest kwalificeren zich voor de finalerondes in de rust van een thuiswedstrijd van Landstede Hammers. Doordat er mooie prijzen te winnen zijn, merken we dat de Hammers in Town Tour als een magneet werkt op de doelgroep.

Doe jij ook mee? Win vette prijzen!
Wil jij ook meedoen aan de Shooting Contest van Landstede Hammers? Check dan snel in onderstaand schema waar wij wanneer zijn en zorg dat je klaar bent voor de strijd! Als jij genoeg punten hebt, ga je in de halve finale strijden voor een plaats in de finale. In die eindstrijd staan er schitterende prijzen op het spel, waaronder een fantastische Macbook Air! Tot snel!

Partners van de Toekomst