Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Het weekend van CSE Landstede Hammers

Deel dit bericht

Drie teams van CSE Landstede Hammers kwamen afgelopen weekend in actie. De MU18 won en bekert een ronde verder, terwijl er twee wedstrijden verloren gingen.

MU21 speelde vrijdagavond in de DTL tegen de Orange Lions Academy (OLA), het bondsprogramma van de NBB. De Zwolse formatie begon slecht aan de wedstrijd en OLA werd verdedigend geen strobreed in de weg gelegd. Via 12-14 ging het eerste kwart uiteindelijk met 18-29 verloren en die achterstand kwamen de Zwollenaren niet meer te boven. Door een prima bijdrage van Dennis Logtenberg kwam de stand halverwege het derde kwart nog wel op 60-66, maar de Orange Lions Academy kwam uiteindelijk via 72-83 als winnaar uit de strijd.

VU20 speelt uitstekende wedstrijd
VU20 nam het vrijdagavond thuis op tegen Sportiff Company Grasshoppers. Het team van coach Tim Arns speelde een uitstekende wedstrijd, maar vergat de punten in Zwolle te houden. Lang stond VU20 op voorsprong, maar Grasshoppers kwam in het vierde kwart van de wedstrijd langszij. De paar minuten dat CSE Landstede Hammers even de controle kwijt was, werden direct fataal. De bezoekers uit Katwijk profiteerden en wisten de wedstrijd na een spannende slotfase naar zich toe te trekken. Eindstand: 77-80.

CSE Landstede Hammers MU18 speelde in de achtste  finale van de Basketball Cup een uitwedstrijd in Leiden tegen het tweede team van BS Leiden. Het duurde een kwart voordat de ploeg op stoom kwam, maar toen het eenmaal liep bleek BS Leiden een maatje te klein. Via 18 punten van Steven Post (39 punten totaal) werd er nog voor rust een flink gat geslagen. Terwijl U18-speler Niek van der Plas in Zwolle zijn allereerste minuten en punten in de DBL maakte, was het in Leiden U16-speler Ryan Peters die zijn debuut op U18-niveau genoot. CSE Landstede Hammers bekert een ronde verder en treft in de kwartfinale Heroes uit Den Bosch. Er werd met 59-119 gewonnen.

Zes wedstrijden
Ook komend weekend worden er weer wedstrijden gespeeld door de jeugdteams van CSE Landstede Hammers. Er staan zes wedstrijden op het programma. MU21 ontvangt vrijdagavond om 20:00 uur Heroes Den Bosch en die wedstrijd wordt gespeeld in het Landstede Sportcentrum. Zondagmiddag om 12:00 uur speelt MU14 thuis tegen het team van BS Leiden. Om 14:30 uur krijgt MU16 Lokomotief op bezoek en MU18 neemt het om 17:00 uur op tegen Heroes uit Den Bosch. Op zaterdag speelt VU20 in Den Helder tegen Dozy en VU16 reist zaterdagmiddag af naar Barendrecht voor het treffen met CBV Binnenland.

Wil je niets missen van Landstede Hammers?