Nieuwsoverzicht

Landstede Hammers naar kwartfinale bekertoernooi

Landstede Hammers heeft vrijdagavond wederom alle moeite om Yoast United van zich af te schudden, maar ook dit keer blijken de Zwollenaren te sterk. In Bemmel wordt er met 80-89 gewonnen, waardoor de kwartfinale van het bekertoernooi is bereikt.

Lees verder...

Schrijf je in voor het Beat The D Basketball Camp!

Landstede Hammers organiseert donderdag 5 januari in samenwerking met het Centre for Sports & Education het “Beat The D Basketball Camp”. Een volledig verzorgde trainingsdag waarbij individuele vaardigheden in 1-1 situaties centraal staan, om zo jouw ‘Beat the D-skills’ verder te ontwikkelen.

Lees verder...

Geert Groteschool geniet optimaal van Landstede Hammers

Leerlingen van de Geert Groteschool uit Zwolle hebben de afgelopen weken genoten van Landstede Hammers. Allereerst tijdens de opening van het basketbalveld bij de school en vervolgens ook tijdens de wedstrijd tussen Landstede Hammers en Yoast United. De Hammers wonnen dat duel met 78-73.

Lees verder...

Duje Dukan vervangt Davis bij Landstede Hammers

Landstede Hammers heeft de 30-jarige Duje Dukan aan de selectie toegevoegd. De 2.08 meter lange Kroaat droeg afgelopen seizoen het shirt van het Spaanse Caceres, waar hij goed was voor gemiddeld 9 punten per wedstrijd. Dukan is in Zwolle de vervanger van Ryan Davis, zijn contract is in goed onderling overleg ontbonden.

Lees verder...

Arnaldo Toro Barea: ‘Publiek was geweldig’

Zestien rebounds, bijna een handvol punten en een wilskracht van heb ik jou daar. De eerste kennismaking tussen de fans van Landstede Hammers en Arnaldo Toro Barea was een fijne, mede ook door een lekkere zege op Yoast United (78-73).

Lees verder...

Wilskrachtig Landstede Hammers wint opnieuw

Met een kleine rotatie levert Landstede Hammers zondag een grootse prestatie door Yoast United met 78-73 te verslaan. Het is de vijfde overwinning op rij. Het enthousiaste publiek ziet een meer spannende dan goede wedstrijd waar in ‘crunch time’ de Zwollenaren slimmer, sterker en beter zijn.

Lees verder...