Landstede Hammers Pre-season Skills Dagen

Landstede Hammers houdt maandag 9 en dinsdag 10 augustus de Landstede Hammers Pre-Season Skills Dagen.  De deelnemers krijgen twee dagen lang de kans om te werken aan hun skills en dat onder leiding van trainers en spelers van Landstede Hammers.

Meer dan 150 deelnemers hebben zich in december aangemeld voor de jubileumeditie van de Landstede Hammers Kerstclinic. Helaas werd dit evenement uitgesteld vanwege het coronavirus, maar nu organiseert Landstede Hammers, in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education, de Pre-Season Skills Dagen. Op die manier hopen wij dat jij goed toe kan werken naar het nieuwe basketbalseizoen!

De Pre-Season Skills Dagen zijn speciaal voor spelers en speelsters van 8 tot en met 15 jaar. De trainingen vinden plaats in het Landstede Sportcentrum. Het programma start iedere dag om 13:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. De kosten bedragen 35 euro per persoon en daar krijg je het volgende voor terug:

  • Een fantastische skills training met spelers, coaches en de mascotte van Landstede Hammers: Victory
  • Een basketbal van Landstede Hammers
  • Een speciaal t-shirt

Wil jij meedoen aan de Landstede Hammers Pre-Season Skills Dagen? Vul dan snel onderstaand formulier in! Je krijgt een automatische bevestiging van de aanmelding, op dat moment is de aanmelding definitief. In een later stadium ontvang je een e-mail met alle aanvullende informatie. Per dag is het aantal deelnemers beperkt, dus schrijf je snel in!

Meld je aan voor de Pre-Season Skills Dagen van Landstede Hammers! 

Helaas...

De inschrijving voor de Landstede Hammers Pre-season Skills Dagen is gesloten!

Aanmelding voor de Herfstclinic compleet!

Geachte ouder/verzorger, beste deelnemer,

Bedankt voor het aanmelden voor de Landstede Hammers Herfstclinic van woensdag 20 oktober! Dit is de bevestiging dat jij bent aangemeld. 

Daags voor de Herfstclinic krijg je vanuit de organisatie nog een e-mail met het programma en aanvullende informatie.

Tot woensdag 20 oktober!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Landstede Hammers Herfstclinic