Real Betis Camp

Landstede Hammers heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Spaanse Coosur Real Betis. Beide partijen gaan samenwerken op het gebied van kennisoverdracht, maar organiseren ook clinics. “Het is een geweldige kans voor ons”, zegt Aleksandar Todorov, algemeen manager van de Hammers.

In het kader van die samenwerking organiseren Landstede Hammers en Coosur Real Betis in de herfstvakantie een high performance basketballcamp volgens de visie en filosofie van de Spaanse ACB-club. Van 17 tot en met 20 oktober is het Landstede Sportcentrum het toneel voor dit unieke camp.

Het camp is voor spelers en speelsters in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar. Er wordt getraind onder leiding van de staf van Real Betis Academy, want de club uit Sevilla komt met een aantal basketbaltrainers en een fysiek trainer naar Zwolle om een geweldig camp neer te zetten. Zij worden geassisteerd door de trainer/coaches van CSE Landstede Hammers, de Zwolse jeugdopleiding. Een prachtige eerste stap in de samenwerking tussen Landstede Hammers en Coosur Real Betis.

Dirk Bauermann naar Zwolle!
Naast de staf van Real Betis zal ook de Duitse topcoach Dirk Bauermann aanwezig zijn op het camp. Bauermann, een grote naam inde basketbalwereld, was jarenlang hoofdcoach van het Duitse nationaal team en coachte topclubs in landen als Litouwen, Rusland, Turkije, Griekenland en Duitsland. De 64-jarige Bauermann coachte veel teams naar grote prijzen, waaronder 9 keer het Duitse kampioenschap en 4 keer de Duitse beker. Daarnaast werd hij 4 keer tot coach van het jaar uitgroepen in de Duitse competitie en wist hij in 2021 met de nationale ploeg van Tunesië goud te veroveren op het Afrikaans FIBA Afrobasket. Op het camp in Zwolle gaat Bauermann zich ontfermen over de spelers en speelsters in de Elite groep.

Er is vier dagen lang een dagvullend programma van 9:00 tot 16:00 uur. Er wordt gewerkt volgens de concepten en principes van de Spaanse club, de individuele ontwikkeling van de deelnemers staat voorop. Daarnaast zal een deel van het programma in het teken staan van fysieke training.

De kosten voor deelname aan het kamp bedragen 300 euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers vier dagen lang basketbaltraining en fysieke training op topniveau, twee complete trainingstenues, gezonde lunchmaaltijden en tussendoortjes, plus drie tickets voor een thuiswedstrijd van Landstede Hammers.

Er is plek voor maximaal 60 deelnemers. Zorg dus dat je er snel bij bent, want vol is vol! Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober.

Landstede Hammers is niet aansprakelijk voor diefstal. Deelname is op eigen risico, het hebben van een verzekering is verplicht. 

Landstede Hammers is not liable for robbery. Participation is at your own risk, insurance is mandatory.

Meld je aan voor deze clinic van Landstede Hammers en Real Betis! 

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Let op! Maak hier de inschrijving rond

Heb je bovenstaand op de rode knop gedrukt en het formulier verzonden? Mooi, want dan kun je onderstaand jouw inschrijving compleet maken! Koop een tikcet