Speelschema BNXT Elite Gold bekend!

Deel dit bericht

Landstede Hammers heeft zich met een overtuigende derde plaats gekwalificeerd voor de Elite Gold fase van de BNXT League. Dit betekent dat de Hammers vanaf begin maart de strijd aangaan met de top 5 teams uit België. Op 4 maart staat de eerste wedstrijd op het schema. De Hammers reizen, 8 dagen voor de belangrijke bekerfinale tegen ZZ Leiden, naar België om het op te nemen tegen Spirou Basketbal Charleroi. 

Eerste thuiswedstrijd
De eerste thuiswedstrijd in de Elite Gold fase van de BNXT League wordt gespeeld op zondag 19 maart 14:00 uur tegen Telenet Giants Antwerp. De nummer 2 van de ranglijst in België is zeker geen onbekende voor de Hammers. Vorig seizoen troffen beide teams elkaar twee keer tijdens de Elite Gold fase en later ook in de play-offs voor het kampioenschap. De ticketverkoop is reeds gestart, dus zorg dat jij erbij bent en koop je ticket in de ticketshop!

BNXT Passe-partout
De vijf thuiswedstrijden tegen de Belgische teams zijn een mooi moment voor de Hammers om zich te meten met de top van België en om zich te presenteren voor het Zwolse thuispubliek. Het thuisvoordeel is al vaak dit seizoen van doorslaggevend belang geweest en juist daarom bieden we supporters de mogelijkheid om met een passe-partout alle thuiswedstrijden te bezoeken. Voor slechts €39,95 verzeker jij jezelf van 5 thuiswedstrijden in de Elite Gold van de BNXT League. De passe-partout koop je eenvoudig in de ticketshop.

Programma thuiswedstrijden Landstede Hammers
BNXT Elite Gold Cross-border fase

Landstede Hammers – Telenet Giants Antwerp
Zondag 19 maart 14: 00 uur

Landstede Hammers – Filou Oostende
Woensdag 29 maart 19:30 uur

Landstede Hammers – Hubo Limburg United
Zondag 2 april 14:00 uur

Landstede Hammers – Kangeroes Basket Mechelen
Vrijdag 14 april 19:30 uur

Landstede Hammers – Spirou Basket Charleroi
Zondag 23 april 14:00 uur

Wil je niets missen van Landstede Hammers?