Nieuws

Nieuws

Schrijf je in voor het Beat The D Basketball Camp!

Landstede Hammers organiseert donderdag 5 januari in samenwerking met het Centre for Sports & Education het “Beat The D Basketball Camp”. Een volledig verzorgde trainingsdag waarbij individuele vaardigheden in 1-1 situaties centraal staan, om zo jouw ‘Beat the D-skills’ verder te ontwikkelen.

Lees verder...
Nieuws

Geert Groteschool geniet optimaal van Landstede Hammers

Leerlingen van de Geert Groteschool uit Zwolle hebben de afgelopen weken genoten van Landstede Hammers. Allereerst tijdens de opening van het basketbalveld bij de school en vervolgens ook tijdens de wedstrijd tussen Landstede Hammers en Yoast United. De Hammers wonnen dat duel met 78-73.

Lees verder...
Nieuws

Duje Dukan vervangt Davis bij Landstede Hammers

Landstede Hammers heeft de 30-jarige Duje Dukan aan de selectie toegevoegd. De 2.08 meter lange Kroaat droeg afgelopen seizoen het shirt van het Spaanse Caceres, waar hij goed was voor gemiddeld 9 punten per wedstrijd. Dukan is in Zwolle de vervanger van Ryan Davis, zijn contract is in goed onderling overleg ontbonden.

Lees verder...
Nieuws

Arnaldo Toro Barea: ‘Publiek was geweldig’

Zestien rebounds, bijna een handvol punten en een wilskracht van heb ik jou daar. De eerste kennismaking tussen de fans van Landstede Hammers en Arnaldo Toro Barea was een fijne, mede ook door een lekkere zege op Yoast United (78-73).

Lees verder...
Nieuws

Landstede Hammers contracteert Arnaldo Toro Barea

Landstede Hammers heeft Arnaldo Toro Barea aan de selectie toegevoegd. De 25-jarige Puerto Ricaanse center speelde afgelopen seizoen op het hoogste niveau in Finland en kwam daarna in de zomer nog uit in zijn vaderland. Toro Barea is tweevoudig Puerto Ricaans international.1

Lees verder...
Nieuws

Jeugd geniet tijdens Real Betis Camp in Zwolle

Het eerste camp dat Landstede Hammers samen met Coosur Real Betis organiseerde is een groot succes geworden. Zo’n 40 basketballers genoten van een leerzame week, waarin het maken van plezier uiteraard het belangrijkste was.

Lees verder...
Nieuws

Ellen Meliesie over haar strijd tegen borstkanker

Ellen Meliesie beleefde als roeister een fraaie topsportcarrière, is al jarenlang fysiotherapeut bij Landstede Hammers, maar werd bijna tien jaar geleden getroffen door borstkanker. “Ik had het gevoel dat ik door de grond zakte”, vertelt ze.

Lees verder...
Nieuws

Landstede Hammers speelt drie keer in speciaal tenue

Landstede Hammers speelt dit seizoen drie wedstrijden in een speciaal tenue. De Hammers willen daarmee aandacht vragen voor verschillende goede doelen, waarna de tenues op een later moment worden geveild om geld op te halen voor nog eens een goed doel.

Lees verder...