Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslag

Landstede Hammers naar kwartfinale bekertoernooi

Landstede Hammers heeft vrijdagavond wederom alle moeite om Yoast United van zich af te schudden, maar ook dit keer blijken de Zwollenaren te sterk. In Bemmel wordt er met 80-89 gewonnen, waardoor de kwartfinale van het bekertoernooi is bereikt.

Lees verder...
Wedstrijdverslag

Wilskrachtig Landstede Hammers wint opnieuw

Met een kleine rotatie levert Landstede Hammers zondag een grootse prestatie door Yoast United met 78-73 te verslaan. Het is de vijfde overwinning op rij. Het enthousiaste publiek ziet een meer spannende dan goede wedstrijd waar in ‘crunch time’ de Zwollenaren slimmer, sterker en beter zijn.

Lees verder...
Wedstrijdverslag

Landstede Hammers rekent af met de Suns

Landstede Hammers heeft zaterdagavond de uitwedstrijd bij Den Helder Suns met 71-93 gewonnen. Vanaf het eerste moment waren de Hammers de bovenliggende partij en dat resulteerde in een zorgeloze zege.

Lees verder...
Wedstrijdverslag

In roze hal wint Landstede Hammers van Leiden

In Zwolle wint Landstede Hammers zondag de topper tegen Zorg en Zekerheid Leiden met 84-83. Bijna verspeelt de thuisploeg de ruime voorsprong van 78-52, maar de laatste score van Coen Stolk is genoeg voor een welkome overwinning.

Lees verder...
Wedstrijdverslag

Landstede Hammers schiet BAL aan diggelen

Landstede Hammers heeft zondagavond de uitwedstrijd bij Basketball Academie Limburg met liefst 85-109 gewonnen. Vanzelf ging het niet in Weert, maar vanaf de driepuntsliijn maakten de Zwollenaren het verschil.

Lees verder...
Wedstrijdverslag

Landstede Hammers trekt na rust zege naar zich toe

Wederom speelt Landstede Hammers vrijdagavond een wedstrijd met twee gezichten, maar nu is de afloop een stuk beter. Op bezoek bij Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball wordt er met 77-82 gewonnen, de eerste zege van het nieuwe seizoen.

Lees verder...
Wedstrijdverslag

De ene helft is de andere niet voor de Hammers

Landstede Hammers opent zondag uitstekend tegen regerend kampioen Heroes Den Bosch. Met snel en goed basketbal is de ploeg de betere in de eerste helft, maar na de rust regeren de Bosschenaren. Met 63-80 staat er uiteindelijk een duidelijke uitslag op het bord.

Lees verder...